City

 

City: het historisch kunststof kozijn

De oorspronkelijke kozijnen van historische panden lijken onvervangbaar. Niets past zo goed in de architectuur als het bestaande kozijn. Maar toch, de oorspronkelijke kozijnen tochten, zijn gemaakt voor enkel glas en de stookkosten rijzen de pan uit. Dan zijn kunststof kozijnen de oplossing, vanwege:

  • betere isolatie
  • behoud van kleur
  • minder onderhoud
  • langere levensduur
  • verhoogde inbraakveiligheid

Maar is een kunststof kozijn ook een passende oplossing voor panden in oude en klassieke bouwstijlen?

Met het kunststof kozijn City wél. Het kozijn heeft een rechte hoekverbinding, het kunststof profiel kan worden voorzien van een houtstructuur, en doordat u de keuze heeft uit vele beschikbare kleuren is kunststof in ieder historisch pand toe te passen..

Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Neem contact op om het zelf te zien of voor een offerte op maat.

Afspraak maken

City: van verticaal schuifraam tot boerderijraam

Met het historische verticale schuifraam van City behoudt u het beeld van uw oude grachtenpand. De historische uitstraling wordt gecombineerd met modern uitgevoerd kiepbeslag. Ook voor typisch Nederlandse landhuizen en boerderijwoningen is City een uitkomst. Onderhoudsarm, voorzien van modern beslag en in de stijl die deze woningen zo karakteristiek maakt.

 

City: een duurzame oplossing voor uw woning

Al onze producten zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Op onze kunststof kozijnen en het glas geven wij tien jaar garantie.

Hoge kwaliteit van Kochs kozijnen

De City kozijnen komen van de firma Kochs in Duitsland. Hun K-Vision profielsysteem en de productie zijn KOMO-gecertificeerd. Daarnaast hebben de kozijnen de keurmerken SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw), PKVW (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) en het CE-productlabel.

Pilkington voor duurzame en slimme glasoplossingen

Ons glas komt van Pilkington, een leverancier met duurzame glasoplossingen zoals energiebesparend en geluidwerend glas. Er is zelfs glas waar zonwering tussen zit. Hiermee bespaart u ruimte en heeft u geen schoonmaakwerk aan uw zonwering. En de zonwering is eenvoudig te bedienen.

Bespaar op onderhoud en stookkosten

Kies vandaag nog voor besparen op onderhoud en stookkosten, zonder afbreuk te doen aan de historische uitstraling van uw pand. City kunststof kozijnen zijn de oplossing voor uw situatie. Wij leveren graag het bewijs, vraag daarom een kennismakingsgesprek aan.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Ook de Amsterdamse bouwstijl

Naast City leveren wij ook de Kubus, een profiel dat specifiek is afgestemd op de Amsterdamse bouwstijl. Voor iedere wens is er een oplossing. Vraag nu informatie aan over onze kunststof kozijnen.

Informatie aanvragen


Kubus

Kubus: kunststof kozijn in Amsterdamse bouwstijl

 

Wanneer u een pand heeft in de in de bouwstijl van de Amsterdamse School dan lijkt het geen optie om de kozijnen te vervangen. Nieuwe kozijnen zouden de karakteristieke stijl van het gebouw kunnen aantasten. De Kubus kunststof kozijnen volgen de stijl van de Amsterdamse school.

Ook voor montage achter het metselwerk

Kenmerkend voor de Kubus kunststof kozijnen zijn de rechte dagkanten. Dit type kozijn is geschikt voor montage achter het metselwerk, waardoor het kozijnprofiel deels of volledig verdwijnt. Kies voor Kubus voor:

►  minder onderhoud

►  betere isolatie

►  langere levensduur

►  behouden van kleur

►  verhoogde inbraakveiligheid.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kunststof kozijn met houten of historische uitstraling

Kubus laat zien dat kunststof kozijnen dezelfde uitstraling als historische houten kozijnen kunnen hebben. Met daarnaast alle voordelen in onderhoud, duurzaamheid en kosten. Wij leveren ook de City, in een houtlook uitvoering en met typische historische elementen.

Tot in detail terug naar de Amsterdamse bouwstijl

Het Kubus kozijn is ook geschikt voor bouwstijlen die een grover kozijnkader nodig hebben. Het kozijn wordt dan normaal op het stelkozijn gemonteerd. Onze kunststof kozijnen bieden veel mogelijkheden, zoals u ziet. Wij denken graag met u mee over wat er mogelijk is in uw pand.

Afspraak maken

 

Duurzame producten met 10 jaar garantie

Wij leveren duurzame producten met een lange levensduur. Op onze kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding geven wij 10 jaar garantie. Ook op het glas krijgt u 10 jaar garantie.

De Kubus kozijnen laten wij maken bij de firma Kochs in Duitsland. Hun profielsysteem en productie zijn KOMO-gecertificeerd en de kozijnen voldoen aan het keurmerk SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw), PKVW (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) en het CE- productlabel. Ons glas komt van Pilkington. Zij sluiten als leverancier met duurzame en slimme glasoplossingen en een snelle service naadloos aan op onze werkwijze.

Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Laat u informeren over de mogelijkheden. Wij vertellen u op basis van uw situatie graag wat de mogelijkheden zijn. En die zijn vaak meer dan u denkt. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

 


Trend

Trend: veelzijdig kunststof kozijn

Kunststof kozijnen zijn voor iedereen bereikbaar met K-Vision Trend. Trend is het instapmodel van de K-Vision-modellen. Trend is leverbaar met zowel naar buiten als naar binnen draaiende ramen. Dit model:

►  past in iedere bouwstijl

►  is inbraakwerend door het stalen binnenwerk

►  isoleert perfect tegen zowel geluid als kou en vocht

Zowel voor nieuwbouw als renovatie is Trend uitstekend geschikt. Dit kunststof kozijn is leverbaar in vrijwel alle denkbare kleuren en met gladde afwerking of in houtlook.

Wij laten u graag voorbeelden zien. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak maken

Natuurlijke uitstraling

De tijd van het ‘kille’ kunststof kozijn is sowieso voorbij. Net als alle moderne kunststof kozijnen heeft ook Trend een warme, natuurlijke uitstraling. Of u nu kiest voor de gladde variant of voor houtlook.

 

Houtlook: niet van echt te onderscheiden

Ook voor wie graag een uitstraling wil van echt hout, is Trend zeer geschikt. De houtlookvariant heeft een subtiele houtnerfstructuur die niet van echt te onderscheiden is. Zien is geloven, we laten het u graag zelf ervaren.

►  Vrijblijvende afspraak maken

10 jaar garantie op kozijnen en glas

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. Dat onderstrepen wij met de garantie. Op onze kunststof kozijnen en het glas geven wij 10 jaar garantie.

Hoge kwaliteit van Kochs kozijnen

Al onze kunststof kozijnen komen van de firma Kochs in Duitsland. Hun K-Vision profielsysteem en de productie zijn KOMO-gecertificeerd. Daarnaast hebben de kozijnen de keurmerken SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw), PKVW (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) en het CE-productlabel.

Pilkington voor duurzame en slimme glasoplossingen

De leverancier van ons glas komt is Pilkington. Zij leveren duurzame glasoplossingen zoals energiebesparend en geluidwerend glas. Zo is er ook glas waar zonwering tussen zit. Hiermee bespaart u ruimte en heeft u geen schoonmaakwerk aan uw zonwering. En de zonwering is eenvoudig te bedienen.

Wordt het Trend of past Kubus of City beter?

Het instapmodel Trend is een uitstekende keuze voor kunststof kozijnen. Het kan echter zijn dat een andere uitvoering beter past bij uw bouwstijl. Zo kiest u voor:

·         Kubus voor een strakke uitvoering, passend bij de Amsterdamse bouwstijl

·         City voor kunststof kozijnen in historische panden

Het is vaak lastig om de keuze te maken. Wij helpen u daar graag bij, door uw wensen te bespreken en binnen uw budget een passend advies te geven. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

►  Kennismakingsgesprek aanvragen