Openslaande deuren (tuindeuren)

Openslaande deuren verbinden de woning met het terras en de tuin en zorgen voor veel licht. We leveren de deuren in allerlei stijlen, kleuren en profielen. Zo zijn deuren met roedeverdeling tussen het glas of op het glas mogelijk. U maakt een keuze tussen een draaiende deur of draaikiepdeur. En natuurlijk kunt u kiezen voor naar binnen of naar buiten draaiende deuren.

 

 


Schuifdeuren

De verbinding tussen huis en tuin.

Schuifpuien zijn speciaal ontwikkeld om de overgang van woning naar uw tuin zo ”open” mogelijk te maken met behoud van alle veiligheid. Schuifpuien zijn er in twee verschillende uitvoeringen: kiepschuifpuien en hefschuifpuien. De kiepschuifpui is geschikt voor kleinere afmetingen. U kunt de vleugel hiervan in een kiepstand open zetten. De Kochs PremieDoor hefschuifpui is de koning onder de kozijnen. Geschikt voor grotere afmetingen. Leverbaar in 2, 3 of 4-vlaks is er voor iedere situatie een passende oplossing. De hefschuipui is sterk inbraakwerend en zwaar in uitvoering en hiermee bijzonder duurzaam.

Getracht wordt om de geleidingsrail zo diep mogelijk te plaatsen met de binnenvloer, zodat u dus geen storende drempel heeft bij het naar binnen of naar buiten gaan.
 
Een aangename verrassing is de geluidloze en lichte loop. Een beweging met de greep en de vleugel tilt zich omhoog. U duwt hem zonder moeite naar de gewenste openingsstand. Zowel de schuifkiep pui als de PremieDoor hef- schuifpui zijn met de ReproLine 90° hoekverbinding leverbaar.


Voordeuren

Voor elk huis een passende kunststof deur.

U vindt bij ons kunststof voordeuren in alle stijlen, maatvoeringen en kleuren. Ook een uitstraling van hout is mogelijk. Het grote voordeel van kunststof voordeuren is de isolerende waarde bij kou en warmte. Door speciaal meegelaste hoekversterkingen, staalversterking in de deur zelf, en door gebruik te maken van veiligheidsbeslag met SKG-keurmerk is de inbraakveiligheid ook goed gewaarborgd.

Bekijk hier ons assortiment kunststof voordeuren.