Over MTM kunststof kozijnen


Onze klanten waarderen onze kleinschaligheid. We horen vaak dat mensen het waarderen dat we zelf ter plaatse komen inmeten, advies geven en daarnaast de plaatsing ook zelf verzorgen. Wij houden van korte lijnen en duidelijk en persoonlijk advies. Daar is onze werkwijze op gebaseerd.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar adviseren en plaatsen wij kunststof kozijnen in heel Nederland. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een hoogwaardig product is. Een product waar mensen lang van genieten en vooral veel voordelen van hebben in onderhoud, levensduur en kosten.

Altijd garantie: ook op onze service

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van de kunststofproducten van Kochs en het glas van leverancier Pilkington. Wij geven 10 jaar garantie, op kunststof en op glas, maar staan ook klaar als er eventueel problemen ontstaan.

De voordelen van kunststof ervaren?

Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen, deuren of gevelbekleding, laten wij u graag uit eigen praktijk de voordelen zien. We helpen u graag met de verschillende opties, technische uitvoeringen en specifieke aanpassingen voor bijvoorbeeld oude karakteristieke woningen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact opnemen