Montage


Ervaren montage medewerkers

MTM werkt alleen met ervaren monteurs voor een goede plaatsing van uw kozijnen. De bestaande kozijnen worden met de groots mogelijke zorg verwijderd om beschadigingen te voorkomen waarna alles zal worden opgeruimd en afgevoerd.Wij monteren uw kozijnen zorgvuldig en behoedzaam, binnen het afgesproken tijdschema. De werkplek in uw woning zal bezemschoon achter gelaten worden. Netheid staat bij ons voorop.

 

Buitenzijde

Indien gewenst kunnen we nieuwe geglazuurde raamsteendorpels aanbrengen of bijvoorbeeld gebruik maken van een aluminium waterslag. Er is veel mogelijk.

 

Afwerking van de kunststof kozijnen

Voor de afwerking aan de binnenzijde maken wij gebruik van geplastificeerd MDF.  In overleg zorgen wij er voor dat ook de binnenzijde er netjes uit komt tezien. Het aanbrengen van een nieuwe vensterbank, in vele kleurmogelijkheden, maakt de verfraaiing van uw woning  in zijn geheel af.
Pas als alles naar wens is gaan de wij naar huis.
U achterlatend als een tevreden klant.

Garantie


Met het garantie certificaat bevestigen wij dat u een hoogwaardig produkt heeft gekocht. Mocht er na het opleveren toch nog iets niet  in orde zijn, dan zullen wij dit natuurlijk oplossen.